2012-12-28 | 10:22:45
28 december, 2012

Skrev precis ett inlägg men texten försvann & det var bara bilderna kvar. Irriterande.

I vilket fall som helst så var jag ledig igår, så vi tog oss upp till väla så Julia kunde göra sin nalle på build à bear, som hon fick i julklapp & andre köpte skor. Men fy vilken kö det var på nalle verkstaden, ett under jag överlevde. ;)
När vi kom hem så började jag och Julia baka citron cupcakes, ingen favorit men dom gick att äta ;) vid halv 5 drog mannen mot jobb så jag och Julia myste ner oss i soffan och kollade mästerkatten i stövlar och åt lite gotte. :) mysigt <3 sen kollade vi min stora dag- gala, och bara hade det bra i soffan. Julia somnade i soffan runt 10 tiden & jag fortsatte kolla på Göta kanal 3 som gick på TVn, efter det blev det Natti Natti för mig med :)

Nu är vi pigga och vakna igen, Julia kollar film & jag ska fixa någon frukost. Sen är det jobb för mig halv 2. :) sen är jag ledig helgen, sköönt! :D

Puss!

2012-12-27 | 19:59:16
27 december, 2012

Vi överlevde Ullared i fredags, det var lugnt till en början men sen blev det bara mer och mer folk, tur man nästan var färdig då :) får ta en runda dit igen i februari tänkte jag, så man kan koncentrera sig på lite annat mer än julklappar & kolla lite på allt möjligt man behöver där.
På lördagen åkte vi till maxi och köpte all mat vi behövde till julbordet & sen blev det en runda till väla & köpa dem två sista julklapparna till Julia :)
Söndagen var det bara slappe, städning & lite förbereddning med maten ;)

05.45 julaftons morgon fick jag slå upp mina bruna, för då tyckte smulan att det var dags att gå upp, haha! Sjukt så uppspelta dom kan vara inför julafton & tomten.. Mamma och dom kom sen runt 14 tiden sen var det full rulle.. :)

Här kommer lite bilder..

2012-12-20 | 09:58:24
Hoho :)

Har inte glömt bort bloggen, vet bara aldrig vad jag ska skriva, känns sådär att skriva "idag har jag jobbat osv" i varje inlägg, (blir lite enformigt) för det är just vad det är nu, en massa massa jobb :) men vad gör det? Cash is king! :D

Imorgon går Julia på jullov, härligt! Och imorgon ska även jag, mamma & André till Ullared. GÖTT! Och snart är det julafton, det har gått sjukt fort. Vi ska även ha julen hemma, mysigt & skönt :)
Är också ledig nu fram till den 07.00 den 25:e, men det anser jag att jag förtjänar ;) haha. Känns som om jag bott på jobb denna månaden, vilket jag nästan har, har inte varit många lediga dagar. ;)

Nej, nu kallar tvätten och sen är det städning på det, i eftermiddag åker vi till m&p :)

Puss!