2012-06-18 | 15:31:43
På väg,

Nu är vi på väg till mamma & pappa, blev inom maxi för att in handla lite att äta :) blir hamburgare och pommes, nomnom. :)

2012-06-18 | 10:58:03
Måndag 18/6- 12

Min lediga dag, och det är fint väder och smulan bulan vill inte ens gå utanför dörren, roligt! :(
Ringde mamma och pappa och frågade vad dom skulle göra idag, mamma skulle ringa om en timme igen, så får se om vi åker ut där iallafall :) då händer det iallafall något! :)

Är egentligen helt trött i knopp och kropp efter 7 dagars work, men orkar fan inte sitta inne en ledig dag med fint väder ;) vi får se hur detta slutar ;p

Pusshej

2012-06-15 | 10:16:39
...

Denna vecka som gått har bara flugit fram, i måndags jobbade jag så det hände inte så mycket ;)
I tisdags hade Julia skolavslutning och min lilla (stora) tjej slutade ettan! Helt sjukt. Och eftersom mamma jobbar HELA denna veckan så följde hon med mormor hem och firade in sitt sommarlov där, och hon är fortfarande kvar :) jag.. Ja som sagt, det har bara varit jobb för mig. ;) jobb ikväll, jobb imorgon bitti, sen söndag kväll, sen är jag ÄNTLIGEN ledig, en dag.. :) haha! Bättre än inget iallafall ;)

Tänkte jag skulle ha lite sovmorgon idag, nu när jag kan, men icke sa nicke, vakna kvart över 8 :/ gick upp och tog en kopp kaffe och sen började jag städa? Haha. Aja, nu är här fint, jag har duschat och klockan är bara kvart över 10. Inte illa inte. ;)

Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret som ALLTID kommer fram när jag ska jobba kvällen! Bitter? Nejdå!

2012-06-06 | 16:30:06
6/2- 12

Igår kväl var det Picnic på Julias skola med alla barnen och föräldrarna, dom hade uppvisning och var jätte duktiga! :)
Julia och Elin följde med mamma hem för att sova där. :)

Chrille körde mig och hjärtat hem, mös ner mig i soffan för att se sista avsnittet av DH, kan inte fatta att det är slut efter så många år :( Jimson kom också hit :)
En mer värdefull person än honom får man leta efter <3
Blev iallafall en sen kväll, vakna 10 idag, åt frukost och somna igen vid 12 och sov till halv 4. Snacka om att vara trött! Men efter fyra dagars jobb med tidiga morgnar och lite kaos på jobb så har jag faktiskt rätt till att sova när jag kan ;)
Längtar dock inte till nästa vecka då jag jobbar måndag - söndag! ;p

Nu blir det strax lite middag, gottigt, är hungrig som fan nu :)

Puss!