2010-05-16 | 10:24:17
16/5- 10

hejsvejs!

kan börja med att säga GRATTIS jim & linda till er super söta lilla flicka, det gjorde ni bra! :)
nu längtar jag bara efter att få hålla det lilla knytet ;) haha!

idag är det söndag & vi ska till mina föräldrar och äta middag! :)
skönt att komma hemifrån lite.
imorgon går jag ut på min praktik, det ska bli spännande! :D
lite nervös är jag dock.. :p men det ska nog gå super bra.

nu kallar tvätten, ska inte skriva att jag skriver sen, för det brukar inte hända.
jag uppdaterar när jag känner för det ;) hah!

2010-05-04 | 20:55:10
4/5-10 del 2

nu sover mini äntligen, hon var lite pigg i kroppen så ibland kan det ju ta en stund! ;)
efter att vi hade ätit kom lollo och mange.. ja, jag får ju inte glömma den lilla grisen (hunden) lexi var också med :D haha!
satt och små bubba lite sen ville dom åka hem för dom var hungriga, tråkiga jävlar.. :)

förresten, julia har två, ja två hela lösa tänder! usch, liten har nog blivit stoor! :( haha.
nu måste jag sluta, dh börjar!!! :D :D

2010-05-04 | 15:53:03
4/5-10

Tack för helgen bästis, du är den bästa bästisen i hela bästigaste världen. Tack för att du körde så vi kunde hämta julias cykel, tack magnus för att du ville vara taxi och tack bästis för att du är så ful :) Haha! Är du nöjd nu louise? :D igår var jag i skolan, och resten av dagen led jag av värsta huvudvärken, så jag sov faktiskt mesta dels av dagen! Fick också ett ganska oväntat besked.. Men stå på dig johan, jag tror på dig! <3 dagen idag har jag tillbringat hos andrés föräldrar och sen på möte :) hämtat julia på dagis och nu ligger jag i soffan och väntar på mat. Julia cyklar till och från dagis nu, bra träning tycker jag! Hoppas hon lär sig cykla själv snart ;) nej, nu får jag väl resa mig från soffan och se hur det går för snutte och maten. Puss!

2010-05-02 | 16:49:27
2/5-10

Ojdå, det var ett tag sen! Men som sagt har jag mina perioder. ;) det har inte hänt så mycket faktiskt, kämpar med skolan och lite så bara. Det är inte mycket kvar nu!:-Dså jävla gött att kunna säga att man är något, Haha. Går i alla fall ut på praktik om Ca två veckor. :-) det ska bli skit skoj. Julia fick en ny cykel av morfar som vi var och hämtade i fredags. Jätte fin är den. Så nu ska jag bara lära busen att cykla, vilket inte är det lättaste;-) men men, det gäller att inte ge upp. Efter att vi hämtat cykeln åkte vi hem till lollos mamma och fick god mat! Så det tackar vi för:-) lördagen spenderades i lund, lite kalas. Väldans trevligt faktiskt:-) idag har vi inte gjort så mycket, julia lekte lite med saga i morse sen cyklade vi lite, men julia gav upp och gick till jennifer. Nej, nu har jag försökt mig på att mobil blogga och julia kallar så jag får skiva ner sen eller en annan dag. Puss!